Ock

Öğrencimiz Abdulsamet KUBAT bilek güreşi bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Ara

Okulumuz öğrencilerine kariyer gelişim becerileri eğitimi verilmiştir.

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimize yönelik "İnsan Hakları" konulu seminer çalışması yapıldı.

Ara

Okulumuz öğretmenlerine uyuşturucu madde bağımlılığı eğitimi verildi.

Kas

İlimizde yapılan okullar arası Bilek Güreşi İl Şampiyonasını öğrencilerimiz derece ile tamamladı.

Kas

Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmnelerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz Afete Hazırlık Kulübü öğrencileri doğal afetler hakkında bilgilendirme panosu hazırladı.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde saygı,minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Sosyal Etkinlikler dersinde çevre temizliği yapıldı.

Ekm

Elektrik elektronik teknolojileri alanı öğrencilerine iş sağlığı ve güvenliği önlemleri semineri bölüm öğretmenimiz Mehmet Burçak SOLMAZ tarafından verildi.

Eyl

İdareci atamaları kapsamında okulumuza Müdür Yardımcısı olarak atanan Fadime ERDOĞAN'a hoşgeldiniz diyor; yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Eyl

Okululumuz öğrencileri ve Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇOLAK Çanakkale Gezisine katılılım sağladılar. Geziden karelere haberimiz içeriğinden ualşabilirsiniz.