MALATYA / DOĞANŞEHİR - Şehit Barış Aybek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Futsal okul takımı seçmeleri bugün okulumuz spor salonunda Beden Eğitimi öğretmeni Gökhan ÇOLAK tarafından gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzun adıyla Şehit Barış AYBEK M.T.A.L Spor kulübü kuruluyor. Kuruluş çalışmaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Gökhan ÇOLAK liderliğinde devam ediyor. Spor kulübümüzün kuruluş aşamasında büyük emekleri olan Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇOLAK ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan ÇOLAK'a teşekkür ediyoruz.

Eyl

Yemekhanemiz Öğretmenevi personeli tarafından dezenfekte edildi. Öğretmenevi Müdürü Sayın Yüksel OLMUŞ ve Dezenfekte çalışmalarında görev yapan Öğretmenevi personellerine teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sayın Ümit TAŞTAN'nın idareci atamaları kapsamından okulumuza Müdür olarak ataması yapılmıştır. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor; başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Öğretmeni Sayın Metin ESEN'in idareci atamaları kapsamından okulumuza Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılmıştır. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor; başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuz Metal Teknolojileri Alanı Öğretmeni Sayın Vahap YÜKSEL'in İdareci Atamaları kapsamında Müdür olarak ataması gerçekleşmiştir. Okulumuz için bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder; yeni görevinde başarılar dileriz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza Biyoloji Öğretmeni olarak atanan Serdar ÖZTÜRK'e hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atanan Orhan KAYGUSUZ'a hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza Matematik Öğretmeni olarak atanan Mustafa TAY'a hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza İngilizce Öğretmeni olarak atanan Songül İNCE'ye hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza Fizik Öğretmeni olarak atanan Elif AYAZ'a hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza Elektrik Elektronik Alanı Öğretmeni olarak atanan Mehmet Burçak SOLMAZ'a hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl Dışı atamaları kapsamında okulumuza Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atanan Rabia BABACAN'a hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

Okulumuz memuru Ulaş MEHETOĞLU bugün bir trafik kazası geçirmiş olup; genel sağlık durumu iyidir. Kendisine geçmiş olsun diyoruz acil şifalar diliyoruz.

Ağu

Okulumuz Müdür Yardımcısı Hüseyin ÇOLAK Okulumuza Müdür vekili olarak görevlendirilmiştir; yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.