May

Sınavlara katılacak öğrenciler haberimizdeki Link üzerinden Sınıflarının sınav takvimine ulaşbilirler. Sınavlara katılım sağlamayacak öğrencilerimiz 21.05.2021 mesai bitimine kadar velileri nezaretinde sınavlara katılmak istemediklerini belirten dilekçeyi idaremize vermek zorundadırlar.

May

Ramazan Bayramının öğrencilerimize, velilerimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemi ve tüm dünyaya sevgi, barış ve huzur getirmesini dilerim. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Ramazan Bayramımız Mübarek olsun.

May

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

May

Şehit  Barış Aybek Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Rehber Ögretmeni ve Psikolojik Danışmanı  Çiğdem İNAN ihmal istismar ve zorbalık  konularında bildirim yükümlülüğü  ve sorumluluklari konusunda tüm ilçe  personeline zoom üzerinden  çalışma yapılmıştır.

May

Okulumuz Müdür yardımcısı Metin ESEN'in Annesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

May

Okulumuz personeli İbrahim KURUKAFA'nın Dayısı vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kapsamında Hükümet Konağı önünde çelenk töreni düzenlendi. Törene İlçe Kayamakamız Sayın Halil İbrahim KÖROĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Caner Güler ile daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

Nis

Dersliklerimiz ve bölümlerimiz Pazartesi ve Salı günü gerçekleştirilen yüz yüze dersler sonrasında Milli Eğitim Bakanlığınca alınan tedbirlere uyularak ilaçlandı. İlaçlama ve dezenfekte çalışmalarında emeği geçen Müdür yardımıcımız Hüseyin ÇOLAK ile personellerimiz Nazım KUBAT, Ayhan ÇELEBİ, İbrahim KURUKAFA ve Fatih ÜRKMEZ'e teşekkür ediyoruz.

Nis

Deprem gerçeği ile yüzleşmek ve olası zararları en aza indirmek için haberimiz içindeki videolarımıza göz atabilirsiniz.

Eyl

Telafi eğitimlerinde şubelere bir önceki yılın telafi programı uygulanacaktır. Örneğin 10. sınıflara 9. Sınıf telafisi yapılacaktır.

Ders saatleri sistem tarafından verilmektedir.

Bir öğretmene bir hafta içinde en az 20 saat eba üzerinden ders tanımlanacaktır.

Ebada tanımlanan 20 saat canlı derse ek öğretmenler 20 saatte başka platformlar üzerinden canlı ders yapacaklardır.

Ders saati 30 dakikadır.