Ağu

Müdür vekilimiz Muhammed Ekber ÖZDEMİR'in görevlendirmesinin sona ermesi nedeniyle görevi sona ermiştir. Yaklaşık altı aydır özveri ile çalışan Müdürümüze okulumuz için yapmış olduğu güzel hizmetler için teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuz Metal Teknolojileri alanı öğretmeni Abidin DOĞAN'ın tayini çıkmıştır. Bugüne kadar okulumuza yapmış olduğu sayısız hizmetler için teşekkür eder; yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ağu

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojisi öğretmeni Salih MEMİŞ'in tayini çıkmıştır. Bugüne kadar okulumuza yapmış olduğu sayısız hizmetler için teşekkür eder; yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ağu

İl içi atamaları kapsamında okulumuza Matematik Öğretmeni olarak atanan Mustafa EROĞLU'na hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl içi atamaları kapsamında okulumza Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atanan Mine DUMAN'a hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl içi atamaları kapsamında okulumza Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atanan Selma ÜNLÜ'ye hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Ağu

İl içi atamaları kapsamında okulumza İngilizce Öğretmeni olarak atanan Seher Meryem MEMİŞ'e hoşgeldiniz diyor; yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Tem

Müdür yardımcımız Abidin DOĞAN'ın görevlendirmesinin sona ermesi nedeniyle görevi sona ermiştir. Yaklaşık bir yıldır özveri ile çalışan öğretmenimize okulumuz için yapmış olduğu güzel hizmetler için teşekkür ederiz.

Tem

Pandemi nedeniyle öğrencilerimizin yıl içerisinde okuldan uzak kaldığı Eğitim Öğretim yılını tamamladık ve Karneleri dağıttık. Önümüzdeki Eğitim Öğretim yılında yüz yüze eğitimle öğrencilerimizle buluşmak dileği ile yvedalaştık.

Tem

Okulumuz Fizik öğretmeni Vahap DEMİR'in tayini çıkmıştır. Bugüne kadar okulumuza yapmış olduğu sayısız hizmetler için teşekkür eder; yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ederiz.

Haz

Okulumuz Rehber öğretmeni Çiğdem İnan tarafından Tüm ilçe genelinde yönetici ve öğretmenlere 16 Haziran 2021 tarihinde 15.00 da  Özel Eğitim Tanılama ve Değerlendirme Süreci Konulu online Seminer verildi. Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz bölümleri ile ilgili bilgilerin yer aldığı videoyu haberimiz içeriğinden izleyebilirsiniz. Videonun hazırlanması sürecinde emekeri olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz konferans salonunda yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında sahne, koltuklar ve zeminde çalışmalar yapıldı. Bu çalışmalarda büyük emekleri olan idarecelirimiz, personellerimize teşekkür ederiz.

May

Bugün Kurtuluş Savaşı için ilk adımının Samsun´da atıldığı 19 Mayıs. 19 Mayıs 1919´da toprakları düşman kuvvetlerince işgal edilen ülkeyi kurtaracak mücadelenin başladığı tarihtir. Türk Milletine bağımsızlığı, çağdaşlığı ve demokrasiyi getiren Atatürk´ün gençliğe armağan ettiği ve 1938′den beri "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

May

Gençler! 102 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'da yaktığı bu ateş, sizlerle daha güçlü. #meşalebende diyerek tarihe adınızı yazdırmak ve 19 Mayıs meşalesini devralmak için http://mesalebende.meb.gov.tr adresinden kendi isminizle bize katılabilirsiniz.