Ara

Şbt

Şubat ayında Sorumluluk sınavlarına ait program ile hangi öğrencinin hangi dersten sorumlu oldğuna duyurumuz içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en büyük teknoloji yarışmalarına sende katıl.

Ara

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem II.Yazılı Sınav Takvimi haberimizin detayındadır.

Kas

Kasım ayında Sorumluluk sınavlarına ait program ile hangi öğrencinin hangi dersten sorumlu oldğuna duyurumuz içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Kantin ihalesi ilanın ayrıntılarına içerikten ulaşabilirsiniz.

Açık Öğretim Ortaokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem İş Takvimi

Şehit Barış Aybek Mtal

2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı

Zaman Çizelgesi

Ağu

Sorumluluk sınavlarına ait program ile hangi öğrencinin hangi dersten sorumlu oldüuna haberimiz içeriğinden ulaşabilirsiniz.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurtarma Sınavları Takvimi

Tem

ŞEHİT BARIŞ AYBEK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ 6 AYLIK GELİR GİDER TABLOSU

Haz

2021-YKS Okul Birincisi Adaylar

Haz

Sorumluluk Sınavı Olan Öğrencilerimiz aşağıdaki listede yer alan derslerden sınava gireceklerdir. Belitilen gün ve saate okulumuzda olmaları gerekmektedir.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeliği çerçevesinde hazırlanan 2021 yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Takvimleri ektedir.

Nis

04 Nisan 2021 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2021-MSÜ) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.